Njemački jezik

Njemački jezik

U suradnji sa Školom stranih jezika Mali Princ nudimo i dodatni program predškolskog učenja engleskog i njemačkog jezika.

ŠTO je program predškolskog učenja engleskog i njemačkog jezika?

Program predškolskog učenja engleskog i njemačkog jezika odnosi se na učenje njemačkog i engleskog jezika za djecu u dobi od 3 do 7 godina. Djeca pomoću profesionalnog usmjeravanja, kroz didaktičke igre, ples, pokrete i glumu usvajaju nova jezična znanja. Metoda učenja jezika u potpunosti je prilagođena dobi djeteta te njegovim potrebama, mogućnostima i interesima.

ZAŠTO početi učiti strani jezik već u predškolskoj dobi?

Najveći stručnjaci za rani razvoj inteligencije kod djece smatraju kako se mozak razvija u pokretu, i to najviše od druge do pete godine. Djetetov mozak je u predškolskoj dobi najotvoreniji za nova iskustva te u tom razdoblju dijete najviše uči, i to spontano i kroz igru. Iz gore navedenog proizlazi kako je predškolska dob idelano razdoblje za početak učenja stranog jezika. Također, učenje njemačkog jezika u kombinaciji s igrom od rane dobi postaje djetetu nešto sasvim prirodno. Djeci se omogućuje razvoj koji rezultira prihvaćanju i poštivanju različitosti među ljudima. Djeca koja krenu s učenjem stranih jezika već u ranoj životnoj dobi bolje razvijaju i razumiju i vlastiti jezik. Ona u budućnosti postižu bolje rezultate na testovima, imaju razvijeniju logičko-matematičku inteligenciju, formiran pozitivan stav prema učenju kao i veću razinu samopoštovanja. Jednom riječju, učenje stranog odnosno njemačkog jezika u predškolskoj dobi pozitivno utječe na cjelokupni djetetov razvoj.

KADA?

Program predškolskog učenja engleskog i  njemačkog jezika odvijat će se dva puta tjedna po 45 minuta u razdoblju od početka mjeseca listopada do kraja mjeseca lipnja sljedeće godine u radnom vremenu vrtića. Program će se provoditi u malim grupama (od 6 do 10 djece) kako bi se osigurao individualni pristup svakom polazniku.

 

ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE NAS NA:

WEB STRANICI: WWW.JEZICI-MALI-PRINC.COM

FACEBOOKU I INSTAGRAMU: ŠKOLA MALI PRINC